Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Siste bok i Peregrinotrilogien. Jamilet ligger i koma på sykehuset i Santiago etter den dramatiske brannen. Eddie viker ikke fra hennes side, og etter hvert får han selskap av Tomas, Rosa, sykepleieren Annie og Señor Peregrino, som også er bevisstløs.

Mens de alle venter, og håper på at Jamilet og Señor Peregrino skal våkne, forteller Rosa legenden om Faridoon og den Blå Rose. Legenden skal vise seg å ha forgreininger til nåtiden...

Hoveddelen av boka handler faktisk om legenden, noe jeg ikke var forbredt på, men det er en fantastisk historie, som tatt ut av 1001 Natt! Synes kanskje det kunne vært fokusert litt mer på nåtiden, men synes jeg fikk svar på det jeg trengte etter forrige bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle gjerne hatt ventet lenger på denne avslutningen av trilogien,da hadde den kanskje vært verdt å vente på! Dette var svakt,hadde forventet meg en unik historie som skulle gi svar på familiehemmeligheten! I stedet ble det et tamt forsøk på å skape en spennende historie,som på mange måter føltes som en dårlig etterlikning av en rekke eventyrhistorier,der hekser og ondskapen regjerer,men det gode seirer til slutt! Det var trist avslutning,selv om boken selvfølgelig hadde en "happy ending",som alle eventyr!
Cecilia Samartin,som for øvrig er en skjønn sympatisk dame,følte nok presset til å få ferdig denne trilogien,så tror neppe at hun er fornøyd selv!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva