Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Vi følger Alice og kvinnene i familien hennes gjennom sorg, ungdom, og alderdom. Alice er godt over 80 og hun undrer seg over både barnebarn og oldebarn. Vi får høre hennes datter Marions historie om kjærligheten til to menn. Også skjebnegudinnen Moira har et ord med i laget.

Til tider ustyrtelig morsom, samtidig som boka gir et innblikk i det å både bli gammel, og det å være ung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alice, en kvinne på over 80 år, ser tilbake på livet sitt - på alt hun har gledet seg over, men også mtp de bekymringer hennes generasjons kvinner hadde, og som dagens kvinner heldigvis slipper. Hun er fremdeles frisk og rørig og selv om hun nå er en eldre kvinne, har hun ikke mistet sansen for det gode liv. Samtidig innser hun at hun for hver dag som går, mister noe, ikke minst mennesker hun er glad i.

Alice er en moderne og sterk kvinne, og med humor skildrer hun sitt møte med nymotens oppfinnelser. Jeg lo godt av episodene om innkjøp av PC, induksjonstopp m.m.

Vi møter også datteren hennes, som nærmer seg 60. Selv om mor og datter tilhører to ulike generasjoner, er de ikke så forskjellige når det kommer til stykket. Etter hvert svekkes Alice´ helse, og hun er opptatt av ikke å bli avhengig av andre.

Anne-Marit Jacobsen gir Alice sin stemme. En herlig "leser"-opplevelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithc