Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kokkelære kan sies å være den nye "Rutete kokeboken". Gausdal har her samlet et plethora av oppskrifter; norske og tradisjonelle, moderne, og "importerte" (italienske, franske, asiatiske, osv.).

Boken har et enormt antall oppskrifter og klarer etter min mening å holde balansen mellom å tilstrekkelig beskrive teknikker brukt og holde tilbake på oppskriftslengden. Det gjør det kjapt og lett for leseren å hente ut en gitt oppskrift.

Ved siden av alle oppskriftene, og kanskje like viktig, har Gausdal skrevet råd om hvordan man bør jobbe på kjøkkenet og hva slags utstyr man bør anskaffe. Dette, og resten av helheten, gjør dette etter min mening en veldig god bok for både den nye, men og den vandte kokken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok! En klassiker. Den er ikke på nybegynner nivå, så den krever litt med tanke på utførelsen. Jeg har bare lest boken og ikke laget maten, men ser på oppskriftene at de er lite detaljerte. Ser også noen små skjønnhetsfeil i oppskriftene, men alt dette overskygges av veldig mange, spennende og orginale oppskrifter! Mye som jeg aldri har hørt om, og også veldig kreative måter å tilberede ting på. Veldig bra informasjon i starten av hvert kapittel - lærte mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl