Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken ga meg veldig mye! Tror derimot at det er veldig viktig at tidspunktet man leser den på er "riktig". Nå føltes det veldig godt å gjenkjenne seg i andre og lese om hvordan andre har det med sin sorg selv mange år etter tapet, tror det kunne gjort det enda vanskeligere å lese rett etter det skjedde, at mange sliter i mange år, kanskje for bestandig, mer eller mindre.
Det var godt å lese at andre også har slitt med mange av de samme tankene og følelsene, og nettopp det at det fortsatt er der etter mange år. Gjenkjennelsen gjør at jeg føler meg litt mindre rar med mine tanker og følelser, og betyr mye for meg. Det at ting er "normalt".
En sterk bok som viser hvor forskjellig vi reagerer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R