Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Superbra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk beskjed fra eldste datteren min om at denne måtte jeg lese for det var akkurat som oss på tur. Må si er jeg ikke fullt så corny som moren, da! Ser dog at det kan være gjennkjennede trekk, da: "Vi hadde bare fire liggeseter i sjuseteren og det var fem av oss, så muttern meldte fattern frivillig til å ligge i båten". Morsom for flere enn barn og ungdommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken leste jeg på engelsk og heter diary of a wimpykid. Det handler om en biltur som man kan si gikk veldig galt.... Moren hadde planlagt sommerferien i en biltur og hadde fått tips fra et familieblad men det gikk ikke som planlagt. Boken er skrevet av Jeff Kinney og det er en internasjonal bestselger. Boken er en av de nye bøkene i den lange serien. Boken er gitt ut av forlaget puffinbooks. Hoved personen i boken heter gregory og han er en litt snål kar som ikke har så mange venner men han har en venn som heter Rowely. Jeg synes boken er veldig morsom så jeg ville gitt den terningkast 5!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMaren