Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Pappahjertet er en herlig bok, fylt med personlige historier og noen fakta. Peter Kihlman skriver fra levra om hvordan det er å bli pappa for første gang. Her dekkes alt fra det øyeblikket hvor "fru pappahjerte" forteller at hun er gravid, gjennom svangerskapet, inn på fødestua og hvordan det er å ha ansvaret for denne lille bylten man får med seg hjem fra sykehuset. De første årene i "pjokkens" liv er skildret med ærlighet, humor og man får et ordentlig innblikk i hvordan det er å være pappa, fra pappas perspektiv. Dette var en etterlengtet bok, det finnes nok av de som er skrevet av kvinner, for kvinner.
Peter, du gir meg håp for de mange "barnehatende" menn der ute, du viser at det er mulig å gjøre en evig ung gutt/mann, til en "puddingmyk far med et pappahjerte av karamell". Om bare flere menn hadde vært som deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VannflaskeReadninggirl20OleSigrid NygaardEster SMarit HåverstadmgeHanne Kvernmo RyesiljehusmorReneteElisabeth SveeWilliam BillisonGunn DuaasHege H.Bjørg  FrøysaaIngeborg GKikkan HaugenGeir SundetJarmo LarsenDolly DuckLene AndresenIngunn SHanneingar hHarald AndersenJulie StensethBenedikteArveHanne Cathrine AasInger-LiseLinnFrode Øglænd  MalminDaffy EnglundLailaHarald KHeidiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJohn LarsenTherese HolmJanne Brovold