Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Pappahjertet er en herlig bok, fylt med personlige historier og noen fakta. Peter Kihlman skriver fra levra om hvordan det er å bli pappa for første gang. Her dekkes alt fra det øyeblikket hvor "fru pappahjerte" forteller at hun er gravid, gjennom svangerskapet, inn på fødestua og hvordan det er å ha ansvaret for denne lille bylten man får med seg hjem fra sykehuset. De første årene i "pjokkens" liv er skildret med ærlighet, humor og man får et ordentlig innblikk i hvordan det er å være pappa, fra pappas perspektiv. Dette var en etterlengtet bok, det finnes nok av de som er skrevet av kvinner, for kvinner.
Peter, du gir meg håp for de mange "barnehatende" menn der ute, du viser at det er mulig å gjøre en evig ung gutt/mann, til en "puddingmyk far med et pappahjerte av karamell". Om bare flere menn hadde vært som deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnie