Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gutt møter jente. Gutt mister jente. Gutt gjør ting han ikke ønsker for å møte jenta igjen. Og mister henne. Vil de treffes igjen?

Latteren og døden er en kjærlighetshistorie med en tysk fangeleir som bakteppe. Boka har noen sterke scener, men boka er ikke for trist eller tunglest. Webeling har klart å skrive lett om et tungt tema. Språket flyter fint. Settingen virker autentisk.

Historien handler om hvordan mennesker kan vise varme, vennlighet og vennskap under umenneskelige forhold. Om hvordan latteren kan få oss til å glemme og kan være et samlende element. Om om Chaplins landstrykerrolle som et universelt komisk symbol. Jeg felt good etter å ha lest boka, så på den måten er det en feel-good roman.

Historien satt også i gang tankeprosesser om hvor ondskapsfulle mennesker kan være mot andre mennesker, og hva vi er villige til å gjøre for kjærligheten

Latteren og døden er utenfor mine faste litterære sjangere, men historien grep meg. Jeg er fornøyd med at jeg tok sjansen og leste denne historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaBeathe SolbergBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStine SevilhaugLibraritas vGrete AastorpJane Foss HaugenAnne MereteMarianne AugustagretemorAvaKarin BergAkima MontgomeryBenedicte Sønsteby AndreassenStine AskeLiljehvitElin SkjerengAtmanKristine LouiseWenche VargasMarita PettersenAntheiaSissel ElisabethTine SundalIris ElisaAudhildKikkan HaugenEileen BørresenBookiacBjørg  FrøysaaEmilie GeistHeidiSimen "Boktimmy" IngemundsenKorianderFru GranmgeIngunn SBjørg L.Ingeborg G