Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette var en helt fantastisk bok! Jeg koste meg utrolig mye helt fra begynnelsen og helt til slutten av boken, det var rett og slett trist å være ferdig med denne boken. Jeg gleder meg til å lese noe annet fra Sarah Morgan i håp om at det kan være like bra, eller i nærheten av like bra.

Boken var utrolig flott skrevet, jeg kom fort inn i handlingen og kunne kjenne meg igjen med følelsene til Kayla. Historien virket veldig ekte og det var lett å bli revet med i historien. Boken var full av følelser, den var trist, den var morsom og den var utrolig kjekk og underholdende og at det handler om snø og jul er et STORT pluss for meg som er utrolig glad i snø og jul!

Kayla er en jobboholiker og er kommet langt i yrket sitt, selv for sin unge alder. Hun er ikke noe glad i julen og juletiden og gleder seg svært mye til alt er over og dagene kan gå tilbake til normalt.
Jackson har problemer med Snow Crystal skianlegg, det går ikke rette veien og dem taper penger og om ikke lenge må dem legge ned om ikke noe endres på og de går i overskudd igjen. Jackson har funnet Kayla som han syns virker svært dyktig og vil ha hun til å jobbe med å få reklamert Snow Crystal skianlegg til verden.
Kayla syns det hørtes ut som en god idé å dra bort fra julen og være i en liten hytte alene og jobbe, for jobb er det hun kan best. Men ting blir ikke helt som hun har planlagt, familien til Jackson er vanskelig å ha med å gjøre, spesielt bestefaren til Jackson, han vil ikke endre på noe. Kayla tar på seg jobben med å finne ut hva hun kan gjøre for å redde Snow Crystal skianlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R