Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne ungdomsboka fikk så mye oppmerksomhet utgivelsesåret at jeg ikke gadd å lese den. Før nå. Og her er dommen: Eleanor & Park er verdt hver side i gull. I og for seg er ikke historien så fryktelig original. Gutt møter jente –> de blir forelsket. Nei, her er det bakgrunnshistoriene som, sammen med tidsbildet (80-tallet), utgjør hele forskjellen. Viktige stikkord er kulturmøte og dysfunksjonell familie. Har du ikke lest Eleanor & Park, har du virkelig noe å glede deg til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns denne boken var ekstremt oppskrytt. Den var ikke spesielt velskrevet og full av klisjeer. Den var hverken nostalgisk eller fullt ut forløst i mine øyne. Terningkast tre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk ungdomsroman om den første kjærligheten. Eleanor har det fælt hjemme og fælt på skolen, men så treffer hun Park. Det begynner med at Park låner henne tegneserier og lager opptakskassetter til henne, og litt etter litt blir de himmelstormende forelsket. Som et dystert bakteppe ligger Eleanors hjemmesituasjon, og til slutt topper det seg, og Eleanor blir nødt til å gjøre noe desperat. Anbefales på det sterkeste, passer fra ca 13-14 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva