Viser 1 til 10 av 34 omtaler

Fin historie om livet på og rundt denne øya.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var på tide at en lesehest som meg fikk lest denne perlen av en bok. Elsket historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som setter dype spor etter seg, veldig spennende og innsiktsfull historie. Gleder meg til å lese den om igjen,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk god...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes dette var en veldig god bok :-) Selv om den går under kategorien lettlest sommerlektyre, så har den virkelig alvorlige temaer som spedalskhet eller lepra, og var virkelig informativ i så måte... Romanen er jo i en viss grad basert på fakta, da øya Spinalonga faktisk var en leprakoloni som beskrevet i boka. Forfatteren har i tillegg skapt et spennende "plott" i boka, som gjør at man bare må finne ut hva som skjer. For meg var historien om de spedalske og hva som skjedde på Spinalonga det mest interessante, de dramatiske kjærlighetshistoriene kunne jeg vært foruten, men alt i alt en veldig god bok, som anbefales lest på varme sommerdager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er mest på krimmen, men må innrømme at denne er veldig god. Det er alltid kjærlighet og sjalusi i slike bøker hvor man kan gjette seg til hva som skjer, men denne likte jeg godt. Mye av dette er pga. all historien som er med i boka. Det var veldig interessant å lese om hvordan de spedalske hadde det på øya og hvordan andre så på dem. Å få innblikk i hvordan den syke opplever hvordan andre, "friske", ser på en er godt skildret. Anbefales til alle, denne må leses!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sofia Fielding, Alex Fieldings mor, har en lang og vond oppvekst liggende bak seg. Hun vokste opp i en landsby på øyen Kreta i Hellas hvor familien hennes gikk gjennom litt av hvert. Moren er svært hemmelighetsfull om sin oppvekst, og datteren får ikke vite noe vesentlig om morens oppvekst. For Alex blir det vanskeligere og vanskeligere å forholde seg til sin mor når hun er så hemmelighetsfull, og en dag velger hun å besøke Kreta. Til sin overraskelse ber moren om at Alex viderebringer et brev til en gammel kjenning. Når Alex returnerer fra øya igjen vil hun ikke være den samme.

Denne boken var en veldig fin bok du kan ta med deg videre i livet. Den handler om familiekjærlighet og at dine sterkeste bånd holder uansett. En veldig god bok som gir deg mange tanker om din tilværelse og om menneskene rundt deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

veldig bra bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Läser svenska översättningen Längtans ö inläst av Katarina von Wachenfeldt.
Fascinerande bok om en för mig väldigt okänd sjukdom. Strålande familjeberättelse, men det finns en del detaljer som borde ha kunnat redigerats så stt de har stämt. Onödiga plumpar, men jag ger boken en sexa detta till trots. Fick helt plötsligt en längtan efter att resa till Kreta...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal