Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Eirik Wekre er en forfatter jeg liker godt, spesiellt de tre "operasjon" bøkene hans. Her leverer han nok en god spenningsroma, jeg gav en firer denne gangen, men den er helt klart i grenseland mot en femmer.
Han skriver som vanlig veldig bra, og bevares det er spennende, men jeg syntes det til tider ble litt omstendelig, ellers så stusser jeg litt på beskrivelsen av dattera til Theo, hun skal være 12 år i denne boka, men sånn som hun framstår virker hun mye yngere.
Men allt i allt en meget bra krim, og jeg ser fram til flere bøker av Wekre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt Wekre helt fra begynnelsen, og Hege Toennesen er en flott figur i boekene hans. Staa paa Eirik. Og en annen ting jeg liker godt, det er ikke bare Wekre naa som skriver godt. Mange gode norske thriller og krimforfattere for tiden.

«Helproff spenning (...) Eirik Wekre er en forfatter som så definitivt vet hva han holder på med»Sindre Hovdenakk, VG

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S