Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Pinocchio-boka til GW er bra den. Underholdende og lettlest. Mer humoristisk enn spennende, men det er greit. Jeg deler ikke helt aviskritikernes overstrømmende ovasjoner, men en sterk firer på terningen gir jeg boka. Eller en svak femmer.

Man trives i selskap med hovedpersonen i boka, politimannen-etterforskeren, Evert Backstrom. Han er herlig ufyselig.

Men, en rar ting… -jeg har jo møtt denne karakteren i tidligere bøker fra GW og de bøkene er Evert Backstrom temmelig annerledes. Fra å være en alkoholisert taper i politiet, en fyllik uten midler og på vei mot en dyster fremtid, er han i Pinocchio plutselig blitt en fyr som lever høyt på strå, flust med penger, Rolex-klokke på håndleddet, bor i en luksuskåk og strør om seg med penger. Velkledd, en dandy og verdensmann… Hanker inn flust med spenn i løpet av bokas handling gjør han også. Merkelig… -hva skjedde?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lånt av min søster, skal leses når som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Antihelt Beckstrøm

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine