Viser 1 til 9 av 9 omtaler

litt langtekkelig og rotete etter min smak- men spennende og slutten var upåklagelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk høre at denne boken var sååå spennende, og tenkte jeg ikke skulle dømme den etter omslaget, men.... Jeg er for gammel til denne boken. Det er en klisjè av en debutroman, som trolig vil falle mer i smak som strandlektyre hos en 20 år gammel jente enn hos meg.
Men skildringen av søskenforholdet var ganske bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig og rørende bok. Skildringene er perfekte og drar deg med ned til havet og opp til toppen av en klippe på en måte som gir deg lyst til å oppdage mer av verden. En bok som er absolutt til å anbefale. Leste boka når jeg var utenlands, og var ikke treg med å kjøpe de andre bøkene av Lucy Clarke når jeg kom hjem. Absolutt en favoritt hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka ga meg lyst til å hoppe på første fly bort herfra og følge Mias fotspor, sånn som Katie gjør. Reise- og eventyrlysten steg for hver side jeg leste. Jeg slukte boka! Jeg elsket den! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle like den så godt som jeg gjorde..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelig bok som eg slukte på to kvelda, spennanes og røranes, anbefales :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forbigås i stillhet....så mye usannsynligheter at det overskygger helt historien - og den spenningen som kanskje kunne ha fenget meg..... hadde jeg vært sånn cirka 20 år ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin, spennende og rørende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken anbefales på det sterkeste! Umulig å legge bort. Hemmelighetene nøstes opp i et tempo så du skjønner mer og mer av det som ligger skjult fra fortiden.
Blitt en av mine favoritter.
Finnes på Boklageret til kun 249;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergGodemineJulie StensethAnita NessmoiraBjørn SturødIdaLilleviKaroline in Wonderandrea skogtrø egganTone HHarald KBerit RLibraritas vMarit AamdalGroKristine DalaneTom-Erik FallaDaffy EnglundHege LHeidi BJan Erik  OlsenNina SolåsIngeborg GIngvild SWenche VargasKarin BergkntschjrldAnjaSimen "Boktimmy" IngemundsenHilde H  HelsethDolly DuckØystein LSSBSissel ElisabethKikkan HaugenConnieAnne Berit GrønbechLinda SolheimAtman