Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fin barnebok som forteller ting lettfattelig for et barn, selv om det blir litt mye "jeg syns" og "jeg tror" når det kommer til å se hvilke problemer som er knyttet til Behring Breivik. Sikkert godt ment og for at barn skal forstå, men litt merkelig formuleringer når det absolutt ikke er noe som bør baseres på hva man "tror" og "mener". Det samme med å kalle uniformen hans en "rar politiuniform". Ellers likte jeg godt hvor personlig boka kunne oppleves. Han brukte konkrete barn og unge som barn kan relatere seg til og fortalte om deres konkrete opplevelser, uten å bli for personlig ovenfor de som ofre. Det samme med å bringe inn sitt eget barn og guttens empati for å ville hjelpe de skadde og døde ved å snekre en båt og sette den på vannet i Tyrifjorden. Boka forteller også om viktigheten av å være snill med hverandre og inkludere alle, så ingen føler seg ensomme og blir så sinte på samfunnet.

Litt sånn på siden så er det rart at det ikke har kommet flere bøker rettet mot barn og unge om temaet, siden det er de unge som faktisk var de største ofrene. Flott av Kvalshaug!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen