Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Denne boken traff ikke meg. Jeg klarte ikke å fatte interesse for bokens hovedpersoner...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Marstein skriver så utrolig bra - om det å være menneske, om å være i forhold og om det å være foreldre. Denne klarte jeg nesten ikke legge fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://thauke2read.blogspot.no/2012/12/marstein-hjem-til-meg.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Meget gode persontegninger. Jeg fikk lyst til å gå inn å gi Ove råd og veiledning. Han fremstår som meget levende for meg. Jeg er litt nedstemt over retningen livet hans tok. Samtidig så tenker jeg på utroskap som motiv. Er det tidløst? Aktuelt for oss i dag? Et påfallende trekk ved romanen er også de mange sommerskildringene. De skapte en lengsel i meg. En lengsel mot sommeren som kommer og en lengesl tilbake til barndomen min da det i minnene mine alltid var sommer og stekende varmt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vingler mellom 4 og 5. Bra skrevet, sugende språk, men litt for langdryg. Nesten 400 sider med Oves kvaler og gleder er 100 sider for mye.

Les mer i bloggen min her hvis du vil: http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/12/hjem-til-meg-av-trude-marstein-tema.html#more

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt for lang om et uengasjerende tema. Men Marstein skriver godt. Mulig hun fortjener en 4-er, men det ble for langtekkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth