Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Ikke den beste boken jeg har lest, men grei nok. Lest og glemt...... Litt for usannsynlig persongalleri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som "Flaskepost" er også dette en bok om hevn. Og jevnt over spennende, men til forskjell fra f.eks. Flaskepost, synes jeg denne historien er mindre troverdig, ikke minst de siste kapitler mot avslutningen. Dertil litt forutsigbar.
Er også enig med en del andres omtaler, at boka har fått en nokså dårlig oversettelse. Fikk nesten lyst til å sjekke mot den danske originalen.

Er nå igang med Journal 64.
Dennes oversettelse er i alle fall bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God krim. Spenning fra starten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker Jussi Adler Olsen. Måten han skriver på er fantastisk. Historien var spennende, brutal og interessant. Jeg likte den veldig godt. Gleder meg til å lese nr. 3!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rå kriminelle og sjarmerende etterforskere. Uten det siste hadde jeg neppe giddet å lese boken. link til et blogginnlegg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei, hverken mer eller mindre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Härlig dansk deckare med underbart olika personligheter som löser gamla saker. Bra skrivet och läst!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns ikke hoveddelen av boka var så bra og spennende som jeg hadde forventet etter alle de gode omtalene, men slutten var kjempe spennende og gjør at jeg lader på 5 istedenfor 4.
Er nysgjerrig på å lese resten av denne serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i Jussi Adler Olsens verden, tredje bok på kort tid. Fjerde er kjøpt inn. Det er sommer, det er krim.
Men hva begynner å skurre? plottet er for godt til å være sant, jeg sitter igjen med en følelse av å ikke helt tro på det. Nå etter min tredje bok syns jeg forfatteren blir noen hakk for kreativ i å etablere sine plott. Og da sitter jeg igjen med en følelse av "dette blir for mye, jeg tror ikke på det".
Hva liker jeg?
Jo, det er jo samhandling mellom hovedpersonene i politiet; dialogen, personskildringene og den atmosfæren forfatteren etablerer der. Og skal jeg være helt ærlig tenker jeg at det jeg liker med denne forfatteren egentlig handler om hva som skjer i privatlivet til etterforsker Carl Mørck og det som skjer på kontoret.
Kommer sikkert til å lese en fjerde bok......men plutselig fikk jeg trang til å lese noe annet enn krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtothea