Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Mitt eksemplar av BOKEN OM SAN MICHELE har eg arva. Den var utgitt i 1930 på Albert Bonnies Forlag. Forfattaren brukar namnet Puck Munthe, som vist nok var eit kallenamn han var kjend under i ungdommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en helt vidunderlig bok ! Den kommer til å følge meg lenge, og sikkert på nytt igjen om en stund. Jeg valgte å kjøpe den i svensk lydbokutgave. Det ble en helt spesiell opplevelse i noen mørke høstkvelder - levende lys, Krister Henriksons dype stemme på øret , og bilder av vakre San Michele på netthinnen. Men boken handler også om en tid med uendelig fattigdom og sykdom. Axel Munthes store hjerte for de svake i samfunnet, tross sin posisjon som sosietetslege i Paris og Roma. Hans innsikt og forståelse for menneskets sinn, så vel som dets kropp. Og ikke minst hans store kjærlighet til dyr. Boken er full av hjerteskjærende og rørende historier, men også historier fortalt med mye humor og innsikt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli