Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Vi følger kvinnene gjennom ett kalenderår og 12 leste romaner. Gode historier og leseglede er det viktigste. Kvinnene leser egne liv og erfaringer mellom linjene, og slikt blir det både uenighet, følelser og lærdom av.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka innholdet mange gode anbefalinger til litteratur, så dette var et stort pluss. Språket var også helt i orden, men vil likevel gi en svak terningkast fire. Grunnen til dette at handlingen ble noe gang veldig banal og for klisje, men noen ganger ble jeg også overrasket. Jeg likte samtalene til lesesirkelen og dette ga store utslag for høyere terningkast enn det vil gjort uten disse samtalene. Likevel var kvinne vennskapet godt beskrevet også og forhold mellom mennesker. Kan anbefales på sommervarm dag der man ønsker å lese noe hyggelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettleselig kjekk bok som passet godt på ettersommeren! Lett å kjenne seg igjen i damenes verden og diskusjoner siden jeg er med i leseringen selv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter 250 sider hadde jeg fremdeles ikke klart å holde styr på hvem som kjente hvem fra før, hvem som hadde en relasjon til hvem, og hva som skjedde hvem. Når jeg da ga opp å holde styr på dette og leste hvert personavsnitt for seg selv (om det går an å si det på den måten), ble boka bedre. Men langt fra bra, og ikke noe jeg kommer til å anbefale i det vide og brede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarar inte av att hålla de olika medlemmarna åtskilda så jag avbröt tills jag kan lyssna mer koncentrerat någon gång.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt grei bok, men ikke så mye mer enn det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det et frodig persongalleri. Jeg måtte holde tunga rett i munnen for å holde styr på alle sammen. Boka er midt i blinken for oss bokelskere. Jeg får selv lyst til å være med i en lesesirkel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K