Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette var en slik type bok jeg hadde vanskelig med å legge fra meg, og jeg gledet meg så til hver gang jeg kunne sette meg ned å lese :) Boka er veldig lettlest og interessant!
Hun illustrerer godt hvordan tilstanden i fengslet var, og hvilket samhold hun klarte å få med de andre fangene. Ida er en modig dame!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig fascinerende bok og historie! Den er en virkelig tankevekker. I denne boka får man virkelig se hvor kreativ man kan bli når man må klare seg på et absolutt minimum. Man får også et innblikk i ulike menneskeskjebner og hvordan livene deres har utviklet seg til å ende opp i fengsel. Ida er åpenbart ei utrolig tøff dame! Her lærte jeg også litt om det amerikanske fengselssystemet. Knallbra bok, den bør leses!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er imponert over hva Ida Skjelbakken har fått til , hva hun har gjort, tort, og hvilken mental styrke denne jenta har. Ida ble satt i fengsel i USA for å ha oppholdt seg i lndet med faslk identitet og drevet ulovlig med våpen. Egentlig var våpnene og skytetreningen hun og mannen Julio drev med lovlig, men siden hun hadde ulovlig opphold ble det ulovlig likevel. Ida ble satt i varetekt i et føderalt fengsel i Miami, på ubestemt tid før saken hennes kom for retten. Fengselet er nok adskillig dårligere enn norske. Her frøs de konstant, maten var elendig og det var minimalt av den. Å ringe hjem den første tiden kunne de bare glemme.. Ida lærte seg å at en dag av gangen og finne de små positive sidene i fengslet, kvinnefelleskapet ble sterkt, og med kraft og kreativitet berget hun seg fint gjennom oppholdet med meditsjon, trening, yoga, mental trening, tegning med mer.. En lettlest, fengslende, interessant, lærerik og sterk bok som absolutt anbefales!
Jeg har skrevet et blogginnlegg om boka HER

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetMarteEmilie Siljuberg KlevenannelinguaBoktimmyAnne-Stine Ruud HusevågMona HagenMarita LoeHegeKorianderKaren RamsvikEllen E. MartolMarit HåverstadStjernekastBOK2Bjørg L.NorahVibekeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLailaedgeofawordIda CharlotteIngeborg GTonje SivertsenFrøken HildresveinAgnethe Katarina LandreAnne LiseSyntaksfeilHeidi LPirelliTom ChristianMereteKarin BergKristinJohn Erik Bøe LindgrenRositaAkima MontgomeryMarianne