Viser 1 til 10 av 28 omtaler

Backman er definitivt en av mine favoritt forfattere. Denne er nok dog den jeg liker minst for den blir litt rar. Det holder allikevel til en hederlig 4er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker boka, ganske naiv, full av fantasi og fortellerglede. Fredrik Backman beskriver et «annerledes» barn, og hennes ganske spesielle naboer og omgangskrets. Det er så bra hvordan denne forfatteren klarer å få meg til å leve meg inn i alle historiene, eventyrene og de ulike virkelighetene til beboerne i huset. Godt å lese til tider, og litt trist innimellom. FB er utrolig god til å fange både outsidere, de som er litt annerledes men også de som er helt normale.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Backman har en særegen måte å skrive på. Han forteller historier på en slik måte at en føler seg neste som en del av historien. Hører til sjeldenheten at en bok får meg til å le eller at tårene bare triller, men det får han til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok som ser verden gjennom et barns øyne. Samspillet mellom barnebarnet og mormor og fellesskapet mellom dem i fantasiens - eller egentlig - virkelighetens verden, så fantastisk beskrevet. Leser den gjerne på nytt - flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lille Elsa leser ekstremt mye, hun er bestevenn med mormor og elsker Wikipedia. Hun blir også plaget på skolen og har ingen venner på sin egen alder, bare voksne. Men så skjer det noe med mormor som omrokkerer på hele Elsas liv. Slik får leseren innblikk i eventyrlandet som mormor har diktet opp og i livene til alle de unike menneskene i blokka der de bor. Til tider litt rotete fortalt og jeg synes ikke eventyrene ga noe særlig og tenker at de like gjerne kunne vært kuttet ut. Svak firer fra meg, selv om jeg likte plottet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj. Hvor skal jeg begynne? Først og fremst takke min datter for at hun ga meg denne til jul etter tips fra hennes venninne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Startet litt tregt, men den tok seg op etterhvert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erlig talt Backman. Dette var sørgelige greier. Tull og fjas, humørløs og en handling som ikke fører noen steds fikk meg til å legge vekk boken. Utolig skuffet etter å ha forventninger til denne etter å ha lest En mann ved navn Ove.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fredrik Backman skriver fantastisk! Det er mye psykologi. Fargerike mennesker med utfordrende bakgrunner blir verdsatt og støttet på morsomme måter. De som blir mobbet får støtte av enkeltmennesker. Mye humor med alvorlige temaer i bøkene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ei nydelig bok om superhelter, venner, familie, frykt, sinne, eventyr, mobbing, glede, savn, men mest av alt om det å våge å være annerledes! ANBEFALES på det varmeste

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser