Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Tja….hva skal man si? Boken har ligger ulest i hyllene i mange år, men nå er jeg altså i gang med litt opprydding i avdelingen for «glemte» bøker. Ble litt nysgjerrig av de sprikende terningkastene, og veldig ulike anmeldelser. Hadde ikke forventet noen stor litterær opplevelse, og det var det heller ikke. Rimelig midt på treet i sin sjanger, og heller litt under. Den er for lang - og full av intetsigende opplysninger. Men helt ok lesning dersom man bare vil ha et lite avbrekk fra virkeligheten.
Jeg vil bare legge til at forfatteren har skrevet en annen bok, med en handling som ligner forbausende mye på denne, The Kiss. Utgitt i 2022 - kun 115 sider. Så vidt jeg kan se er den ikke oversatt til norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En totalt intetsigende og forutsigbar historie, som på slutten bikket fullstendig over og ble så klisjéfylt at jeg nesten la den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ein klar favoritt. Ei bok som engasjerte meg frå første stund. Spennande, men likevel feelgood, akkurat slik eg liker det. Absolutt det beste eg har lest av Montefiore.
Ut frå dei andre omtalane som ligg her, ser eg kor viktig det er at fleire skriv omtale, ellers kan mange gå glipp av mange gode bøker. SÅ ulik er vi "bokelskere" på kva vi forventer av ei bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Styr unna! Kan ikke huske å ha lest en bok med en så platt historie. Eneste grunn til at den ble lest ferdig og gitt terningkast to var et mysterie som vekket en liten nysgjerrighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest og fengende strand-bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg visst godt hva jeg gikk til da jeg valgt denne boka for jeg ville rett og slett underholdes og smake litt på livet i den engelske overklassen, men det ble forutsigbart og unødvendig detaljert om hvem som satt hvor og stod hvor osv. Litt mange klisjeer synes jeg også det var. Liker egentlig bøker i denne sjangeren, men akkurat denne falt litt igjennom hos meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ny fin roman med kjærlighet i høysete.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka er noe av det kjedeligste jeg har lest på lenge!
Språket er platt, storyen er platt, boka er langtekkelig, og når det omsider skjer noe i boka (sånn ca etter 400 sider), så har vi lenge skjønt hva som skjer. Jeg er glad jeg er ferdig, litt lei meg for at jeg kastet bort verdifull lesetid på dette mølet og ruller terningen til en 1'er. Styr unna!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund