Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Amy Tan er en av mine favoritter - men denne gangen skuffet hun - sånn er det med den saken.
Gav boka til en venninne da jeg var på side 200 sånn ca

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble glad da jeg så denne i butikken. Ikke kjøpt bøker på lenge, bare lånt. Men denne klarte jeg ikke å vente på. En forfatter jeg har likt godt i mange år. Håper boka svarer til forventningene.
Jeg må dessverre si at jeg ble litt skuffet. Boka var ikke så god som forventet og for lang. Jeg liker lange bøker når de er gode men denne var bare middels.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjør nesten vondt å gi en roman av Amy Tan terningkast 3, men dette var ikke et spesielt vellykket prosjekt. Den virker ikke gjennomarbeidet nok. I tillegg var det innbindingsfeil i den første versjonen jeg leste, slik at det plutselig manglet 50 sider. Jeg synes hun repeterer seg selv, og at boken er 200 sider for lang. Jeg har lest bedre om kurtisaner før. I enkelte deler av boken, særlig da hun tar for seg hovedkarakterens barndom, er det interessant, men det taper seg etter hvert når nye karakterer forteller, og jeg som leser blir rett og slett uinteressert i å finne ut hvordan det går. Jeg leste boken ferdig, men det var mest på trass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dramatisk historie, godt skrevet. holdt på interessen min selv om boka var lang, mener personlig den kunne vært forkortet. Litt mye detaljer ang livet i Kurtisan-husene bl.a.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tre generasjoner med hjerte-smerte fra kurtisanehus i Shanghai, kinesiske fjerne daler og over havet til USA.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dramatisk historie om halvt amerikanske, halvt kinesiske Violet som vokser opp i et kurtisanehus i Shanghai på begynnelsen av 1900-tallet. Jeg synes boken er godt skrevet og klarer fint å holde på interessen og oppmerksomheten min hele veien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline