Viser 21 til 30 av 30 omtaler

Jess lever et kaotisk liv sammen med datteren, stesønnen og en diger hund. Hun har to jobber for å få endene til og møtes, for hun får ingen pengestøtte fra den utflyttede ektemannen. En dag får Jess telefon fra mattelæreren til datteren Zansie, som vil gi Zansie sitt livs sjanse. Problemet er bare at Jess ikke har råd til å gripe sjansen. På toppen av det hele møter Jess en ufordragelig, rik mann...

En rørende historie, som er vel verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må bare si: Jeg liker veldig godt hvordan Jojo Moyes skriver! Hun treffer noe i oss alle, tror jeg. Virkelighetstro og lettlest feelgood, følsom og humoristisk.
I denne boken føler du på desperasjonen til Jess som vil gjøre alt for barna sine - den misforståtte sønnen som mobbes og datteren som er mattetalent som kan forandre livet til hele familien bare hun får et stipend til utdanning. Så har vi Ed som kommer som en litt haltende reddende engel inn i det hele.. - kos deg med god lesning, lover deg latter og tårer !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Underholdende og lett å lese, men forutsigbar. Hvis du likte et helt halvt år, så burde du også lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest 'Et helt halvt år' som jeg syntes var veldig god, og lest strålende kritikker av denne boka, var forventningene store. Og dermed var også skuffelsen desto større.
Dette er chick lit på både godt og vondt. Og det skal sies at jeg ikke er en stor chick lit elsker, så mine betraktninger må også sees i lys av dette. Dette er en enkel roman med en del logiske brister som gjør at man blir litt irritert underveis. Jeg håper inderlig at Jojo Moyes i fremtiden går tilbake til å skrive bøker som har en dypere mening slik som 'Et helt halvt år'. Dette er en bok som går rett i glemmeboka for min del, og som jeg angrer på at jeg løp å kjøpte i butikken, istedenfor å låne.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Fin historie..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen stor leseropplevelse men en fin og god bok.
Jeg lo, jeg gråt og jeg kosa meg med boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En koselig og veldig lettlest bok. Handlingen er god nok, men jeg synes boka blir litt for "enkel", og dessverre levde den ikke opp til "Et helt halvt år". Den er lett å like, men jeg synes den blir litt for lik diverse kiosklitteratur. Jeg anbefalte "Et helt halvt år" til mange venner/familie, men denne her føler jeg ikke passer til et like stort spekter av lesere. Les den om du liker lette, søte kjærlighetsbøker. For meg ble den en bok midt på treet, men som jeg absolutt ikke angrer på at jeg leste altså :-)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

En koselig, lettlest bok. Hoved-delen av boka holder til en 4er, mens slutten drar den opp til en svak 5er. Likte "Et helt halvt år" mye bedre enn denne, så forventningene var nok litt for høye..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lar deg gjennomgå hele følelsesregisteret! Så enkel, så ærlig!
FANTASTISK BOK :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

EvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland