Viser 11 til 20 av 30 omtaler

Hadde hørt at denne skulle være bedre enn den forrige boken. Må si jeg dessverre ble litt skuffet. Klarte ikke helt å få tilknytning til karakterene og synes det skjedde relativt lite. "Et helt halvt år" var en favoritt, denne ble dessverre en skuffelse sammenlignet med den..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde ikke så store forventninger til denne, for likte 'Et helt halvt år' veldig godt, og tenkte at denne nok ikke var så god. Men likte den kjempegodt. Lettlest og godt sommerlesestoff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lyst å lese. Romantisk og morsom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk denne boken til jul. Det er den første boken jeg har lest som er over 400 ord. Min første tanke var:jeg kommer aldri til å bli ferdig med denne. Der tok jeg grundig feil. Vi dro avgårde til Gran-Canaria og jeg ble ferdig med den på en uke. Ja, så fantastisk var den.

Det er en fantastisk historie om suksessrike Ed, og den mindre suksessfulle Jess. De to lever helt vidt forskjellige liv, men til tross av det skjer det mye rart. Ed vil hjelpe familien til Jess, selv om tiden i firmaet hans kan være over...

Jojo Moyes klarte det igjen. Hun grep meg inn i en annens verden, og jeg forelsket meg i alt som skjedde. Det var ikke en "klassisk" bok, eller en klisjé, det var nytt og bra. Det er slikt Jojo gjør, og jeg vil lese alle bøkene hennes! utrolig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når man har lest 'et helt halvt år' først, så har man vel visse forventninger til den her boka også. Den var ikke fullt like bra, men den var utrolig fin på sin egen måte. Karakterene var morsomme og så tvers gjennom menneskelige, at man ikke kunne annet enn å bli glad i dem. Historien var også morsom og rørende! Det her var akkurat sånn type litteratur som jeg liker og setter pris på! Jeg vil absolutt anbefale den her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bare "elsket" Moyes "Et helt halvt år" og var naturligvis rimelig spent på om hennes neste bok holdt mål. De første sidene virket litt forvirrende kanskje, med masse navn og handlinger som tilsynelatende ikke hadde noe med hverandre å gjøre. Men dette rettet seg fort opp, heldigvis. For etter disse innledende introduksjoner av bokas hovedpersoner og deres bakgrunn bringes vi på elegant vis via et lite biluhell inn i bokas egentlige fortelling. Vi tas med på en reise, bokstavelig talt, hvor erklærte tapere og vinnere virkelig får noe å bryne seg på, både med hverandre og verden rundt dem. Fasadene falmer og reisefølget snubler fra den ene mer bisarre situasjon til den andre. Her er humor, alvor og realisme i bøtter og spann. Klassisk Moyes og helt på høyde med forrige bok i så måte.

De merkverdige situasjonene er det som sagt mange av, og det som gjør det hele så.... spennende, er bl.a. den eminente timingen mellom disse. Snodige situasjoner dukker opp når man minst venter det. Totalt overraskende. Og når det ser som lysest ut og alt synes å ordne seg, skjer det fatale. Den totale håpløsheten synes uopprettelig for alle. Utenom for Jess da, som ikke lar seg knekke så lett.
Men selv hun, etter mye dramatikk og fatale hendelser, synker sammen til slutt.
Og så, akkurat da det hele virket totalt håpløst, skjer det ting igjen som snur opp ned på det hele. Her er det dramatikk til siste kapittel.
Historien er på en måte temmelig utrolig, men likevel høyst troverdig. Veldig godt fortalt, nokså uforutsigbar, morsom og spennende.
Jeg trenger ikke mer for å gi en solid firer.
Moyes forrige bok, et helt halvt år, er likevel av en helt annen dimensjon. Denne blir nok litt "lettbent" i forhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantasktisk feel good chick lit! Dette er ei bok der sidene flyr.

Eg vart glad i den hardt arbeidande Jess med ein outsider-steson som blir banka opp av bøller, og ei dotter som er eit mattegeni. Eksmannen kan ikkje bidra med pengar fordi han er deprimert. Ho slit med å få endene til å møtast. Og så er det den rike programmeraren Ed, som rotar seg opp i problemer på jobben.

Ed og Jess lev svært ulike liv, men ved nokre utrivelege, og morosame tilfeldigheiter møtes dei.

Jess vil la dottera vera med i ein mattekonkurranse i Skottland, men ho kjem ikkje langt i ein uregistrert bil med eit lys. Ed kjører tilfeldigvis forbi når dei står langs vegkanten i mørket med gestikulerande politikonstablar, og han får det for seg at han kan hjelpa Jess.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må melde fra med det samme om at dette ikke er min yndlingssjanger blant litteratur, og at terningkastet derfor bare er fire. Men, når det er sagt, så likte jeg boka veldig godt!

Ja, det er en kjærlighetshistorie med flere av de vanlige elementene: En mann og en kvinne, fra forskjellige samfunnslag og med forskjellige bakgrunner møtes, og det er opplagt at de både kommer til å falle for hverandre og å møte på store utfordringer. Allikevel griper historien meg. Jeg blir glad i hver og en av de fire hovedpersonene, og hver av historiene deres rører meg ordentlig. Mye av historien utspiller seg inne i en bil på vei til ei ung jentes deltakelse i en matteolympiade, og mye av de voksnes relasjon utvikler seg på grunn av mattejentas, goth-brorens og den slevjete hundens tilstedeværelse i bilen sammen med dem.

Historien er vanskelig og håpefull, rørende og frustrerende. Det er god og lett lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jojo Moyes har gjort det igjen:) For en dame! utrolig bra bok,bareå ta av seg hatten:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid positiv, sliten og overarbeidet alenemor møter gretten, rik forretningsmann. I et desperat forsøk på å sikre den eksepsjonelt begavede datteren plass på privatskole må alenemoren dra sammen med genidatteren, emo-stesønnen og deres digre omplasseringshund på tvers av landet - uten penger til hverken transport, overnatting eller mat. Vil datteren komme inn på skolen hun så desperat vil gå på? Vil stesønnen slippe unna mobberne og ikke lenger ruse seg hver dag? Vil Christian Grey, unnskyld Edward Nicholls som han heter her, vise seg å være god på bunn? Og ikke minst, vil kjærlighet oppstå mellom alenemoren og forretningsmannen, og vil de i såfall kunne leve lykkelig alle sine dager?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil