Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken handler om Duncan som overtar Tim sitt rom på skolen, Tim har lagt igjen noen CDer til Duncan der han forteller sin tragedie og hjelper Duncan med skoleoppgaven.
Litt etter litt finner Duncan ut hva som skjedde i livet til Tim og hva som egentlig skjedde den kvelden.

Denne boken var langt ifra sånn jeg så for meg at den skulle være, trodde vi fikk lese om Tim sitt liv, og det gjorde vi jo, men igjennom det som Tim har fortalt på CDene. Det er lenge siden jeg har lest en bok på norsk og jeg tror nok denne boken hadde vært bedre på engelsk, jeg syns ikke den virker så bra oversatt. Det var mange ord jeg ikke en gang har hørt om og enda flere som ikke blir brukt her jeg kommer fra, men som jeg har hørt om og dette gjør dessverre at boken får en dårligere terningkast enn den kanskje kunne ha fått om jeg hadde lest den på engelsk.

Boken er ganske spennende helt fra begynnelsen av, og jeg syns til tider at det var litt vanskelig å legge den fra seg, og jeg hadde ofte lyst til å bare lese litt til og enda litt til. Jeg hadde så lyst til å finne ut hva som skjedde med Tim, og jeg syns spenningen varte igjennom hele boken. Jeg tenkte på hva denne tragedien til Tim kunne være, men klarte ikke å gjette rett og det er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka gav meg noen gode t-baneturer, en ungdomsroman som fikk meg til å huske Catcher in the Rye/ Hver tar sin så får de andre ingen. Og videre: det jeg lærte om Shakespeare og de store greske tragediene på vgs. Sisteåret på highschool er et skjellsettende år for hovedpersonen, her veves to historier sammen på en fin måte. Jegpersonen bor på internatets kjipeste rom, det er tradisjon på skolen at den eleven som hadde rommet ditt året før, legger igjen en gave. Jegpersonen får en personlig tragedie han selv var invorlvert i året før,- snakket inn på en stabel CDèr. At hovedoppgaven til avgangselevene nettopp er "den store tragedieoppgaven" er også en drivende faktor i handlingen. Jegpersonens forsøk på å balansere forelskelse, internatskolens tradisjoner, en dramatisk utflukt året før og forberedelser til nevnte oppgave er god lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth