Viser 1 til 10 av 13 omtaler

veldig forutsigbar men koselig å lese- frikvarter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må bare innrømme det her og nå;) Jeg driver på med denne boken og jeg mener ingenting. Rent bortsett fra at jeg synes det er pinlig at jeg noen ganger leser denne typen bøker. Husmorporno som jeg kaller det når jeg skal være tøff i trynet. Når jeg leser disse bøkene føler jeg meg litt som man gjør hvis man trener aerobics alene i stuen foran en dårlig Jane Fonda-treningsvideo: gud, jeg håper ikke noen ser meg nå! Derfor skal forfatteren både slippe unna terningkast og omtale fra meg. Hun underholder meg når jeg trenger det og det holder i mengder akkurat nå. En bok for drømmende kvinner. En bok for en tung novemberdag. Jeg har selv sittet på tastaturet i noen måneder og hodet er tomt. Så takk Lucinda Riley for at det finnes forfattere som deg når jeg trenger det. Jeg innrømmer det og slår et lite slag for disse lettleste romantiske bøkene som er så deilige å drømme seg bort i. For vi trenger vel disse drømmene noen ganger?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En lettlest ikke særlig spennende bok. Ganske forutsigbar. Mangler dybde. Men bevares, jeg har da lest den ferdig.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir litt (ganske) irritert på hovedpersonen. Syntes hun er egoistisk og tiltaksløs. En bra bok, men litt brå slutt. Som om forfatteren ble lei og bare ville bli ferdig. Men alikevel en bok verdt å lese ;)

-

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt berørende, men for klisjeaktig totalt sett. Dette er en tidlig skrevet bok, revidert, og som ikke er like god som -jenta på klippen-.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underholdende og actionfylt, men likevel er det lett å gjennomskue hvordan det kommer til å gå. Det er ingen overraskelser her. Personene mangler dybde, det er lite liv over dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lite för mycket av kliché och utan de fantastiska överraskningarna som fanns i Orkideens hemmelighet som jag älskade. Dessutom var inläsaren så gnällig i rösten när hon läste huvudrollsinnehavarens repliker. Fast...jag sträckläste den ändå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lucinda Riley er og blir en av mine aller største favoritter, og Den italienske jenta har vært limt til meg og lest i smug og mellom timer og treninger, til og med under trening måtte den leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som alltid, har Lucinda Riley, skrevet en spennende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.