Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Mord og mysterier fra ny, islandsk krimforfatter

Like oppunder jul blir en død kvinne funnet i en fiskehytte i Reykjavík. Alt tyder på at hun har dødd av en overdose, men politimannen David er overbevist om at hun er blitt drept. Den eneste ledetråden han har er et ukjent mobiltelefonnummer.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kvinne blir funnet død i et naust i Reykjavik. Ved første øyekast ser det ut som et overdosedødsfall, men det er noe som ikke stemmer. Politimannen David blir satt på saken og etterforskningen peker etter hvert mot mektige menn i Reykjavik.

Historien er god, og handlingen spennende innimellom, men det er veldig langdrygt til tider. Det blir lagt stor vekt på telefonavlytting og annen overvåking av de mistenkte i saken, og jeg skumleste gjennom flere sider med overvåkningsreferater, bare for å bli ferdig med det. Forfatteren nevner at det ikke er særlig realistisk i krim og detektivserier, når etterforskerne får interessant informasjon kun få minutter inn i overvåkningen, men det blir i hvert fall mer spennende bøker/filmer av det etter min mening. Tror boka kunne blitt mer lesverdig med en strammere redigering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag