Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Etter jeg ble ferdig med Angelfall, måtte jeg starte med World After med en gang. Angelfall hadde en utrolig spennende avslutning, så jeg måtte få vite hva som kom til å skje videre med Penryn, og ikke minst med lillesøsteren hennes Paige!

World After handler egentlig litt om det samme som i Angelfall; Penryn må finne søsteren hennes(igjen.) Det at selve hovedplottet er det samme som i forrige bok er litt skuffende. Noe annerledes hadde vært mye mer interessant å lese om, istedenfor enda en historie om Penryn som må redde søsteren sin.
Men jeg forstår hvorfor Susan Ee har gjort det sånn. Man får svar på veldig mange spørsmål i denne boka, og selv om hovedplottet er det samme, er alt annerledes!

Jeg visste til og med i starten av bok en at det kom til å være en romanse mellom Raffe og Penryn. Nå for tiden har alle bøker romanser i seg, og det er så forutsigbart! Alle bøker trenger ikke å ha romanser i seg, og i så fall, ikke la det gå så fort. Mange bøker hadde vært mye bedre hvis kjærligheten mellom hovedpersonene hadde utviklet seg gjennom mange bøker, istedenfor bare en. Percy og Annabeth fra Percy Jackson og Heroes of Olympus-serien er et bra eksempel på en godt gjennomført romanse, synes nå jeg.

Men ellers er boka kjempespennende! Ikke like god som Angelfall, men jeg kommer definitivt til å lese den siste boka! I tillegg er omslaget på boka så utrolig kult, og er en av mine favoritter. Angelfall ser bedre ut synes nå jeg, men det er smak og behag.
Dessuten passer omslaget utrolig bra, og det er ikke mange bøker som har omslag som passer boka. Jeg gleder meg til å se bok 3, men dessverre kommer ikke boka ut før i 2015! Må jeg virkelig vente et helt år?! Nei, nei, nei, nei, nei, nei. . .
Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva