Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det er en stund siden jeg leste denne boka. . . En måned? Jeg husker ikke helt, men jeg skal prøve å skrive en anmeldelse allikevel.
Det er den siste boka i serien, og man vet ikke helt hvilken retning serien skal ta. Men det kommer allikevel ikke så mange overraskelser i løpet av boka.

June og Day har alliert seg med the Republic, og det ser ut til at våpenhvilen med the Colonies kan vare.
Men et dødelig virus herjer hos the Colonies, og de skylder på the Republic. For å opprettholde freden, må Day og June gjøre ofre som de kanskje ikke er villige til å ta. . .

Det er noen deler av denne boka som jeg likte skikkelig godt, og andre deler som ikke var like gode. Men først skal jeg fokusere på det positive.
I denne boka leser man også litt om verden utenfor the Republic, og the Colonies. Man blir med June på reisen til Antarctica, og der får man oppleve en helt annen kultur enn i the Republic. Det var utrolig kult å få lese om hvordan de lever der, og at det er så veldig mye forskjellig i forhold til the Republic.

Jeg irriterer meg fortsatt litt over hvor dårlig romansen mellom Day og June er, men jeg skal ikke skrive så mye om det nå. Men jeg skulle ønske at hovedfokuset i denne serien ikke hele tiden skulle vært på romansen. I så fall burde romansen vært bedre.

Avslutningen på serien følte jeg at gikk litt for fort, men det var ganske trist. Selv om romansen ikke er den beste, så har de gått igjennom mye sammen, og jeg synes synd på dem begge. Det er en ganske bra slutt på serien, og det ender med et trist kapittel om starten på deres historie.
Se også her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen