Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow, denne boka var rå. I boka møter vi protagonisten Scott Murdoch og Ben Bradley som undersøker et mord i New York. Boka tar med leseren over hele verden og leverer en herlig miks av action og spenning, men holder leseren på kanten av stolen gjennom sine 700 sider. Jeg anbefaler boken på det sterkeste til alle som liker krim og thriller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende i partier. foratteren kunne muligens ha strammet inn noe. Det ble noen ordrike og kjedelige partier. Tipper vi får oppfølger om ikke så lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lever opp til hypen! Har ikke helt fot for "spionthrillere" sånn til vanlig, men har hørt så mange snakke varmt om den at jeg tok en sjanse. Og det er jeg glad for, for dette var velskrevet, smart, spennende og til de grader underholdende. En ganske ambisiøs bok, men Hayes ror det hele i land med stødig penn (tastatur?). Jeg leser gjerne mer av samme forfatter, og blir riktig glad dersom dette viser seg å være starten på en serie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.