Viser 1 til 7 av 7 omtaler

En rar bok, der jeg noen ganger måtte lese sidene om igjen for å forstå "bildene" som ble beskrevet. Jeg likte den veldig godt, og den satt i meg lenge etterpå

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne da den kom, på engelsk (liker ikke oversettelser hvis jeg kan unngå dem), og det er noe av det beste jeg har lest. Etter jeg var ferdig, snudde jeg den og leste den på nytt. Dette er diktning og tankespill på høyt nivå! Triller jeg terning for denne, lander den på cirka 7.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var spent på å lese noe av denne forfatteren, men kanskje jeg valgte feil bok å starte med? Helt grei å lese, men fikk ikke den store opplevelsen. Det står på boka at det er for voksne. Jeg vil heller si den er for ungdom. Fantasien hans overgår ikke min egen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Havet i enden av veien er en meget god bok. Handlingen kan være litt merkelig og uforståelig til tider, men den er så fantastisk skrevet. Jeg leste hele boka uten pauser, og jeg satt å nøt hvert eneste ord. Oversettelsen er også veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grei nok-men ikke spesielt spennende eller orginal Siste bolken ble fengslende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker, poetisk og fantasifull roman. Gaiman skuffer ikke. Gjennom naive barneøyne skildrer han minner som til tider er så groteske at i alle fall jeg måtte legge fra meg boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest èn bok av denne forfatteren før,og det er "Amerikanske Guder" som jeg likte, men syntes den var "rotete"Nå er han ute med ny bok, "Havet i enden av veien" og for en bok....

En voksen mann, som er på vei fra en begravelse, svinger inn på veien som fører til hans barndomshjem. Minnene strømmer på og plutselig er han 7 år igjen...og her starter fantasiene, drømmene, virkelighet og uvirkelighet. Ved enden av veien bor tre gamle damer, eller ...den ene er visstnok 11 år, Lettie Hempstock.Hun, hennes mor og bestemor er tre meget spesielle damer som bringer trygghet og mysterier inn i livet hans.Lettie påstår at dammen ved enden av veien er et hav.Bestemor påstår å huske fra Det store smellet.Og hans far prøver å drepe han`!

Dette er en meget merkelig bok, merkelig, forunderlig og utrolig fengende og fantastisk ! Det er en historie om barndommens vidunderlige nysgjerrighet, livsglede og kjærlighet. Men også om ufattelig svik, magi og om hevn. Da jeg begynte å lese den ble jeg litt forundret og lurte på hva i all verden hilken bok dette var....den var litt forvirrende og ...ja merkelig. MEn ettersom historien fortsetter glir den inn i deg, gjør deg varm og kald, sint og trist, glad og undrende. Det er en utrolig fin bok, magisk, merkelig og fin. Jeg skal lese den en gang til jeg.....nemlig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H Hoel