Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en fin bildebok for barn om språk og vennskap.

Ben får en pingvin i gave og vil leke med den. Han sier «Hei Pingvin, skal vi leke?», men han får ikke noe svar. Ben prøver alt han kan for få få pingvinene til å snakke. Først kiling, dansing og få den til å le, men han får ingen reaksjon. Da begynner han å erte og dytte, men det hjelper heller ikke. Han prøver å mate løven med pingvinene, men løven vil ikke spise den. Tilslutt skriker Ben så høyt til pingvinen at løven spiser Ben opp for han bråker så fælt. Da våkner pingvinen og biter løven i nesa så ben detter ut! Nå begynner pingvinen og snakke om alt som har skjedd.

Denne boken er fin for den handler om hvor frustrerende det kan være å ikke kunne språket og få snakket med noen. Her kan barn og voksne undre seg sammen om språk. Hvorfor snakker ikke pingvinen og hva kan Ben gjøre for å få han til å snakke? Jeg har skrevet mer om boken på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline