Viser 1 til 9 av 9 omtaler

koselig og nær krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kvinne, Felicia, er forsvunnet, det er nå 20 år siden, men ingen har funnet ut hva som skjedde. Da et lik blir funnet da en gruppe arbeidere graver i en gammel vei er det nærliggende å tenke på Felicia. I tillegg skjer der en del som kanskje kan knyttes til denne gamle saken og Wisting får mer en nok å bryne seg på. Jeg liker Horsts bøker, jeg synes han skriver god og spennende krim hvor det ikke alltid er så innlysende hvem som er skurken. Siden Horst er politimann regner jeg også med at det som er skrevet om politiets arbeidsmetoder holder seg nærme sannheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er andre boka jeg hører av Horst. Og jeg føler jeg har hørt nok når jeg har hørt 1 bok av ham. Boka mangler nødvendig spenning. Til tider kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen til Andeby hvor vi kaller gamle, ikke fullt så snille politimenn for Vrangsund... Snart i ferd med å gi opp Horst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig mye bedre enn den første. Sidene flyter avgårde. Språket er mye bedre. Jeg begynner virkelig å få sansen for William Wisting!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt ålreit krim. Det merkes at dette er en tidlig Wisting-bok (nr 2), spesielt når det kommer til oppbygging. Jeg koste meg med boka, og likte den, men ble ikke sugd inn og sitrer i spenning, slik jeg blir med de beste krimmene. Hadde også håpet på et litt mer genialt plott, selv om det forsåvidt var ok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om ikke dette er bøker som virkelig får opp pulsen så liker jeg de godt! Ser frem i mot å ta fatt på resten av serien om Wisting! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min anmeldelse av Felicia forsvant finner dere her: (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

grei og god krim. Jørn Lier Horst er en jeg kommer til å lese mer av

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa