Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Novellene i denne boka utgjør seks selvstendige historier, men har likevel mye til felles. Fokuset er gjerne på parforhold i en ømtålig fase. Skildringen preges av psykologisk innsikt og alvor med utgangspunkt i de kvinnelige hovedpersonene. Av og til går tanke og tale om hverandre som en sammenhengende strøm uten bruk av anførselstegn.

Boktittelen Arkitekt henspiller ikke på overskriften på noen bestemt novelle, men i én av dem får vi vite at det gjelder et spill som er populært blant ungdomskoleelever. På den annen side legger Lindstrøm stor vekt på omgivelsene der handlingen utfolder seg. Det kan dreie om en campinghytte, et sommerhus, en omsorgsbolig eller et par isolerte våningshus på landsbygda der hovedpersonene har tatt midlertidig opphold. Hvert hus er med på å prege, til og med forsterke, dramaet i den enkelte historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil StangelandAlice Nordli