Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var utrolig kjedelig! Eller så er jeg ikke helt i form. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste livvakten for over ti år siden. Men da jeg var innom mitt lokale bibliotek, kunne jeg ikke la være å ville lese den, for å se om den er like god, spennende og actionfylt som jeg husker at den var for så mange år siden. Og svaret er ja.

Det eneste som jeg syntes var litt skuffende, er at skurken ikke dukker opp på nåtidsplanet før helt på slutten. Ellers er «Livvakten» en gjennomført og fabelaktig godt komponert thriller som ikke kan annet enn å gjøre en fylt av beundring for håndverket som ligger bak et kunstverk av en bok som denne.

Les mer her: skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard