Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En god krimbok å kose seg med på sofaen en mørk kveld

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig begeistret for Ann Cleeves sine krimbøker fra Shetland, og bok nummer fem i serien skuffer ikke. En journalist blir funnet drept ombord i en båt, og en politikvinne blir sendt fra fastlandet for å bistå det lokale politiet i etterforskningen.

Boka er godt skrevet og handlingen drives framover ved at det stadig dukker opp nye momenter i saken. Samtidig er det interessant å følge de ulike figurene i boka, selv om jeg kanskje syns Cleeves framstiller politimannen Sandy litt mer usikker og enkel enn det som er troverdig. Han har tross alt vært med på en del drapsetterforskninger nå. Håper han er litt mer selvsikker i neste bok. Men dette er bare småpirk, man skal vel ha sine stereotyper i slike serier.

Liker spesielt godt at jeg ikke ante hvem morderen var før det ble avslørt. Jeg syns det er ganske kjedelig når det er veldig opplagt hvem som gjorde det, og hvorfor. Jeg likte veldig godt denne boka, og håper det kommer flere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Perez er tilbake! denne observante, stille politimannen jeg liker så godt. denne boka har jeg ventet lenge på, forrige boken sluttet så uventet dramatisk.
En fryd å lese, beskrivelsene av naturen og folket på Shetland . Man ser det så levende for seg.. Og plottet var spennende og med en litt uventet vri, så en bra krim dette

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck