Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg mener ikke å være bitter, men nå synes jeg at bøkene om Percy Jackson begynner å bli mange nok. Den første serien, "Percy Jackson" var en suksess, og jeg elsket den. Men når "Heroes of Olympus"-serien kom, må jeg si at jeg ble litt skuffet. De bøkene i HOO ble nesten masseproduserte, og det virket som Rick Riordan nå bare skrev for penger. Denne boka måtte jeg desverre avbryte fordi jeg syns den var kjedelig. Men til de som er blodfans av Percy Jackson liker den sikkert. Smak for alle:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en fjerde boka i serien Heroes of Olympus av Rick Riordan.
Rick skriver bare bedre og bedre. Jeg skjønner ikke hvordan det går an! Jeg trodde at alle monstrene var brukt opp i Percy Jackson-serien, men der tok jeg feil. Han har nye monstre i hver eneste bok!
Jeg elsker måten Rick skriver på. Bøkene er på engelsk, men det er så lett å lese. Bøkene er så spennende, at man bare lese! Han skriver så morsomt og klarer å få inn så mye humør,selv om det er så mange kamper. De må prøve å ikke bli drept, men Rick for det til å bli morsomt under kampene mellom liv og død også!

Seven half-bloods shall answer the call.

To storm or fire, the world must fall.

An oath to keep with a final breath,

And foes bear arms to the Doors of Death.

I denne boka må Hazel, Piper, Leo, Frank, Jason og Nico resie til Epirus, altså The Doors of Death, for å lukke dem på den menneskelige siden. Annabeth og Percy er i Tartarus for å lukke dørene fra Tartarus. Dørene må bli lukket på begge sider.
Veien blir ikke lett akkurat. . .
Hvorfor måtte Annabeth og Percy falle ned til Tartarus. Det er bare helt grusomt. At de overlevde er helt facinerende(jeg vet at det er en bok.)
Jeg likte veldig godt kapitlene med dem i. Det var så gøy og endelig lese om Annabeth og Percy sine eventyr igjen. Jeg er egentlig litt glad for at de falt ned til Tartarus. . . Da ble det litt mer spennende. . .

Dette er den beste boka i serien! Kanskje den beste boka Rick har skrevet om Percy og vennene hans. Okay, det er den beste!
Hva! Blood of Olympus kommer ikke ut før i oktober! Jeg vil fortsette å lese, fordi jeg bare elsker Percy's verden.
Se også bokomtalen min her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ventet så lenge på The House of Hades, og nå er den endelig her! Jeg elsket de tre første bøkene i serien og var kjempespent! Boka er enda en kjempegod, morsom og spennende én fra Rick Riordan. Jeg skjønner ikke hvordan han får det til. For hver bok, blir de bare bedre og bedre.

Det første som møtte meg da jeg åpnet boka var den lille hilsenen til hvem enn forfatteren har dedikert boka til. Vanligvis står det noe sånn som:

"To Jill
Love you"

Rick Riordan hadde skrevet:

"To my wonderful readers:
Sorry about that last cliff-hanger.
Well, no, not really, HAHAHAHA.
But, seriously, I love you guys."

Det er bare så typisk Rick Riordan. Han fikk meg til å le før boka hadde begynt. Hvordan går det an?

Det er så mange geniale karakterer i disse bøkene. Jeg elsker Leo. Han er så morsom og smart. Det var scener hvor jeg lo høyt på grunn av ham. Bob, haha, han er så søt. (Litt rart å kalle en titan søt, men Bob er det). Dragen Festus er også fantastisk. La oss putte inn en gal gud for jordbruk og en ilder som fjerter hele tiden(-.-), så skjønner du kanskje hvorfor disse bøkene er utrolig morsomme. Det er så mange morsomme karakterer, og jeg elsker mange av vitsene. Noen av dem er så teite at de blir morsomme.

!!!SPOILER ALERT!!!
Stakkars Percy og Annabeth som er i Tartarus. Hvordan kan du gjøre noe sånt Rick? Du kunne like så godt ha sendt dem til Helvete, vent litt... De er i Helvete-.- Og Leos møte med Calypso... Det er så fantastisk søtt og det knuste hjertet mitt. Jeg elsket det!!!
!!!SPOILER OVER!!!

Det er noe med måten Rick Riordan skriver på. Jeg klarer ikke å beskrive det; finner ikke de rette ordene. Boka fanget meg, jeg satt en hel søndag for å få lest den ferdig. Det er spennende, morsomt å litt trist på en gang. Jeg skjønner ikke hvordan han greier det. (Hvis dette ikke ga noen mening, burde du lese boka. Da vil du forstå hva det er jeg prøver å si).

Åh, Nico. Stakkars, stakkars Nico. Hvorfor gjør Rick dette mot deg? Jeg tror at jeg endelig forstår Nico litt bedre. Jeg forstår i hvert fall hvorfor han har hatt slik motvilje mot Percy og Annabeth. Nå håper jeg at han vil godta det og vil la noen andre en bare Jason få vite det. Kanskje han endelig kan få fred med seg selv og føle tilhørighet..?

Da jeg var ferdig med boka var det eneste jeg tenkte, ferdig alt? Hvorfor må det være ett helt år til neste, The Blood of Olympus, kommer? Neeei!!!

Anbefaler på det aller sterkeste. Heroes of Olympus er en av mine favorittserier.

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen