Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Jeg leste boken ferdig. Såpass spennende var den, men jeg er ikke så glad i når forfatteren skal ha med så enormt mye i samme bok. Noen ganger er det enkleste best. Her finner du en kjærlighetssyk politibetjent, en leilighet som må ryddes og en annen som må fikses, en ufysen campingplassvert som sender småfly med kamera over gården, en kvinne som er innlagt på psykiatrisk og som ikke har sagt et ord på mange år, en påkjørsel, en kvinne som driver biblioteket og et antikvariat, en bok som skal være veldig verdigfull osv. Det hadde sikkert klart seg med halvparten, og den delen jeg synes var mest unødvendig var turen til Haiti. Hvorfor måtte de dit, hvorfor kunne ikke ting skjedd i Norge? Så jeg likte ikke denne mer enn midt på treet.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger</a

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I kommunehuset i Eidsvåg blir sosialsjefen funnet død. Kona er bortreist, så politiet drar opp til Tverrmoen gård der offerets bror holder til for å varsle.
Det de finner der kan ikke måle seg med noe de tidligere har vært borti.
Kripos blir tilkalt, og Jenny Brox får en brå start i den nye jobben.
De prøver alle så godt de kan å finne ut hva som har skjedd på gården. Den gale hanen gjør det ikke enkelt for dem.
Så dukker det opp tegn som tyder på at andre makter er involvert...

God krim med bra plot, men synes oppklaringen var litt så som så.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var virkelig bra! Masse spenning og flere lag. Skjønner godt at denne vant krim konkurransen til Cappelen Damm enstemmig tiltross for over 120 andre bidrag!!
Det er like før jeg triller en 6er!
Anbefales på det sterkeste!!
Håper virkelig at han fortsetter skrivingen :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Les min anmeldelse av "Hanegal" her: (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Romanen er vinneren av en manuskonkurranse. Dette får meg til å lure på kvaliteten av de andre innsendte bidragene. Jeg syns ikke denne boka er bra i det hele tatt. Personskildringene er flate og intrigen er ikke til å tro på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

like boka, spennende krim, litt vinglete utover, men måtte lese ferdig. gir en femmer fordi det ga meg en fin leseopplevelse, og handlinge foregår i kjente omgivelser, noe som gjorde boken ekstra lese-verdig for meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innfrir ikke helt. Åpner lovende og har spennende persongalleri, men faller litt fra hverandre mot slutten. Burde vært bedre debutanter enn dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore Halsa