Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Grei bok. Denne boken innehold også en god del etterforskerperspektiv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skuffende og døll bok fra Liza Marklund, som vanligvis har atskillig mer driv og spenning over bøkene sine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läser den svenska versionen "Lyckliga gatan" som strömmande ljudbok via datorn från biblioteket i Sunne inläst av Marie Richardson.
Är våldsamt faschinerad av Annika Bengtsson och hennes energi och genomförandekraft trots att hon har så många odds emot sig. Inte heller den här gången gör hon mig besviken så Hejaheja! säger jag och längtar efter nästa bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde høye forventninger til denne, men de ble dessverre ikke innfridd selv om den tok seg veldig opp på slutten. Innser at det er lenge siden jeg leste resten av serien, jeg husker fint lite annet enn at jeg likte de....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Like spennendes bok som forventet!
Liza Marklund er dronningen av krim - og en page-turner ekspert uten like!
Men det beste er å lese dem kronologiske - selv om en ikke er nødt til det - så er det min personlige mening. Når filmene kom ut, ble jeg helt forvirret ettersom det hoppet litt frem og tilbake i tid - men jeg visste jo hva som skulle skje - og det gjorde vel at jeg "manglet" noen elementer her og der.
Men sakt en gang . sier det for siste : Liza Marklund er Krimdronningen med stor K, og Annika Bengtzon er kvinnen en stor del av oss skule ønske vi var :) Min personlige mening :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med "Fasadefall" er Liza Marklund ute med den 10.ende boken om journalist Annika Bengtzon. Jeg har lest noen av de andre, men ikke alle.Så en trenger ikke lese de i rekefølge for jeg har ingen problem med å få med meg hva som har skjedd og skjer med Annika Bengtzon.Jeg liker Liza Marklund sine bøker.Hun skriver godt, underholdende og med gode kunnskaper om emnet :)

I Fasadefall blir eks-riksdagsmannen Ingemar Lerberg funnet torturert( grusomt!) og bevisstløs i sin fasjonable bolig utenfor Stockholm.Hans kone, Nora, er sprløst forsvunnet og hunden er drept.Annika Bengtzon får i oppdrag å skrive om saken for Kvällspressen. Hennes privatliv er turbulent for tiden, da hun har flyttet sammen med kjæresten og hans barn samtidig som hun har delt omsorg for sine egne barn. Dette forløper ikke smertefritt !
Avisens sjefredaktør Anders Schyman kommer i hardt vær når anklager rettes mot han pga en reportasje han skrev for flere år siden. Tilstanden til Ingemar Lerberg blir stadig mer alvorlig og idyllen i forstaden trues av løgner. Hvem og hvorfor vil noen drepe Ingemar Lerberg, og hvor er hans kone?

Veldig bra, spennende og underfundig. Det merkes at forfatteren har mye kunnskap om emnet. Vi får vite mye om hvordan vi kan forsvinne uten å etterlate spor ( vet aldri når vi kan få bruk for det :) Boka er god og underholdende, spenning hele veien ! God krim !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eksriksdagsmannen og risikokapitalisten Ingemar Lerberg blir funnet torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa utenfor Stockholm. Ektefellen Nora er sporløst forsvunnet.
Annika Bengtzon i Kvällspressen får i oppdrag å skrive om saken.
Privatlivet hennes er for tiden turbulent, hun bor sammen med sin nye kjærlighet og hans barn og sine egne barn.

Anders Schyman får problemer når det rettes anklager om at han mange år tidligere har forfalsket en reportasje som han fikk Den store journalistprisen for.

Jeg liker Liza Marklund jeg. Spesielt siden jeg har lest alle bøkene, og derfor er veldig opptatt av hvordan det går med privatlivet hennes i tillegg til det kriminalhistorien boka handler om. Spesielt interessant blir denne da Anders Schyman også havner i trøbbel, og vi følger dette parallelt med de andre hendelsene.

Liza Marklund fletter som vanlig inn reelle, samfunnsaktuelle problemstillinger som gjør bøkene hennes informative i tillegg til underholdende.

Inspirasjon til beskrivelsene av menneskelighetens verste motbydeligheter har jeg hentet hos Amnesty International.

Denne boka gikk unna i en fei, det var handling og spenning hele veien og stadig nye tips og spor som dreide handlingen i en annen retning enn det jeg hadde sett for meg. Totalt sett likte jeg boka veldig godt, og koste meg mens jeg leste den.

Les alle mine bokanmeldelser på ritaleser.com

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe Solberg