Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette er bra saker. Utsøkt og spesiell kost. Tokio får jevnt over rosende omtale. Terningkast fem og masse skryt. Selv slet jeg litt gjennom første halvdel av boka, synes det hele ble litt for...psycho urealistisk. Men bevares, storyen oser kvalitet. Det hele er rimelig eksotisk, spesielt og fascinerende nok så jeg hang på. Imidlertid, etter ca halvkjørt løp ble også jeg catched. Spenningen hogg tak og boka ble en page turner av ypperste klasse. Forfatteren, Mo Hayder, kan sitt thriller-håndverk. Fra, til å begynne med, å gi Tokio en sterk firer på terningen ble det en sterk femmer fra min hånd. Lærerik er Tokio også. Jeg mener, ikke mange nordmenn har særlig kjennskap til japanernes uhyrlige krigsforbrytelser i Nanking. Ei heller til nattens fornøyelser i nåtidens Tokio for den saks skyld. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uten at jeg hadde lest at mange liker bøkene Mo Hayder har gitt ut, hadde jeg neppe valgt denne pga omslaget. Min første roman av henne - ser ikke bort fra at jeg leser flere. Min leseopplevelse var at Tokyo var en god og innholdsrik spenningsroman. Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest romanen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tokyo er en spennende bok som handler om Grey Hutchins en jente fra England. Hun har fått en besettelse av en handling som skjedde i 1937 i Nanking, kina. 21.desember. Handlingen finner sted i Tokyo i 1990, hun prøver og finne ut hva som egentlig skjedde i Nanking. Etter mange år med tvilende foreldre, venner og psykiatere har hun endelig kommet seg til Kina for å møte Shi Chongming som var til stedet under masakrene i Nanking.
Tokyo er en velskrevet bok, og regnes som en sykologisk thriller. Tokyo er en bok jeg vil anbefalle for folk som liker spennende og ikke urealistiske bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så vond og så spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo Rye