Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Bror vokser opp i Tønsberg på 80-tallet. Han løper 800 meter, men blir klart slått av sin store kjærlighet, Marita, selv om hun løper barfot uansett underlag.
Bror har alt av det siste innen klær og spill. Faren har kjøpt både nytt hus og mobiltelefon. Moren til Bror er elsket av alle. Hun er stupedronninga i Tønsberg. Nå er hun kreftsyk, og faren bruker store summer på alternativ behandling. Det resulterer i stor gjeld.
Marita bor i nabohuset med Predikanten og broren Kristo. Så forsvinner Marita, og Brors verden går i tusen knas.

God og rå om oppvekst. Noe ullent og uforløst for min del, men verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bror lever på solsiden av tilværelsen på åtti-tallet. Foreldrene hans er svært velykkede både sosialt, utseendemessig og på andre måter. Bror har alt.

Men så får den vakre morens hans kreft, og den forretningsmessig vellykkede faren havner i gjeldskrise. Jenta Bror er forelsket i forsvinner, og han lykkes ikke lenger så godt på idrettsbanen.

Denne boka begynte svært bra! Men så dalte den sakte, men sikkert mot slutten. Dette har jeg da lest før!? Den siste tredjedelen av boka kjedet meg, og engasjementet jeg følte i begynnelsen ble ganske enkelt bare borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæs