Viser 1 til 10 av 38 omtaler

Mange skryter av denne, men likte den ikke. Kanskje det var for store forhåpninger???

Godt sagt! (1) Varsle Svar

wow denne var spennende! Likte denne veldig godt. Eneste som holder den fra sekseren for min del er at en del av i historien "drukner litt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å være helt ærlig så hadde jeg tenkt å gi opp denne boken flere ganger,for jeg forventer at alle bøkene til Lars Kepler skal være like god som sandmannen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da var det min tur til å gi denne forfatteren en sjanse! Spennende. Gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En familie blir funnet brutalt myrdet. Og en tidligere hypnotisør tvinges til å praktisere igjen. Dette utløser en rekke uheldige hendelser for mange andre mennesker. Den finskættede Joona Linna får i oppdrag å løse alle de merkelige hendelsene. Boka er til tider ganske spennende og det liker jeg godt. Samtidig er det noen overdrivelser også i denne krimmen som kunne vært droppa, men alt i alt ei ok bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende bok med Joona Linna som etterforsker og som leier inn Emil Maria Bark til å hypnotisere en ung traumatisert gutt som vitne til mord på famililen sin. Spennende bok med uventede vendiger. Meget lesbar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joona Linna

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Makan til overflod av uvesentlige observasjoner, platt dialog og lite troverdige vendinger? Godt språk, det skal den ha, og mulig boka blir spennende lenger uti, men det kommer jeg aldri til å finne ut.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

utrolig spennende og til dels riktig grotesk, Jeg synes han hadde godt tak på de fleste figurene, men irriterte meg litt over mor i boken. Syntes ikke hun var helt troverdig , men det er mulig det er mine egne projiseringer som slår inn Ellers -topp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate Kristin