Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Dette er en bok jeg har skjønt at mange voksne liker. Jeg syntes språket var godt og at det var mange fine beskrivelser, men fikk selv ikke helt fot på denne. Kan det være det at jeg hørte den som lydbok? Jeg syns rett og slett den var litt traurig. Men hva syns barna? Noen erfaringer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk fem'er! Elsker Håkon Øvreås sitt litterære univers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat lest "Brune" av Håkon Øvreås. Boka er knallbra og fikk Nordisk Råds pris for barne - & ungdomslitteratur. Hovedpersonen Rune har akkurat mistet bestefaren sin. Han har flyttet til et nytt sted og har rukket å få to venner som heter Atle og Åse. Rune blir plaget av noen gutter, så om natten kler han seg ut som superhelten Brune. Han maler en av plageåndene sin sykkel brun. Etterhvert blir Atle og Åse også med i superheltklubben. Dette er en bok om vennskap, mot og om ta igjen. Fin for høytlesning. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om å ta igjen, være superhelt og savnet etter en bestefar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe så vakkerttristmorsomt! Brune er en helt. En superhelt. Og enda handler det om sorg og en død bestefar. Tror jeg må lese den en gang til!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteEllen E. MartolBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth Svee