Viser 1 til 1 av 1 omtaler

A BLINK OF THE SCREEN - COLLECTED SHORT FICTIONAV TERRY PRATCHETT: Jeg må lete lenge i ordbanken før jeg finner de ordene som yter denne mannen rettferdighet for hans verk(er). Lenger enn jeg har krefter til å lete.

Terry Pratchett er, for det han har gjort, en grunn til å stå opp om morgenen. En mann som gjennom det han selv har produsert puster liv i deg og vekker ikke bare trangen til å skape, men også gir deg de vittige redskapene som kan være gode på veien mot utgivelsen av egne produksjoner.

Jeg gleder meg til å lese flere historier som får meg til å le ti sekunder etter å ha åpnet boken i midten (bemerket av en kollega). Jeg gruer meg til å falle på kne under en mann viss storhet ingen kan måle seg med. Men mest av alt gleder jeg meg.

P.S. Jeg har aldri hatt sansen for forfattere som disser andre forfattere i bøkene sine. Terry Pratchett kan se seg unnskyldt, da det ikke er han som står bak forordet i denne, hvor nettopp dette skjer. Denne gangen ser jeg meg imidlertid nødt for å gjøre et unntak. Om du vil vite hvorfor denne mannen burde vært lest av flere enn J. K. Rowling, les denne boken. Og la det ikke bli den siste (med)utgiitt av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer Smedaas