Viser 1 til 10 av 14 omtaler

En fin bok egentlig, men synes nåtiden ble alt for usannsynlig. Historien og fortiden er derimot en meget sterk fortelling. God bok, men nådde ikke helt opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke blant det beste eller det verste hun har skrevet, men det er noe trist som går igjen i alle romanene hennes selv om de ender godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken berørte hjertet mitt med gråt og tårer. En gripende sterk bok som jeg anbefaler på det varmeste. Terningkast 6.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den (hittil) beste boken jeg har lest av Sarah Jio, den får en sterk firer av meg. For all del, det er en lettlest bok og både språk, dialog og handling er tidvis klisjé, men ikke i like stor grad som de andre bøkene jeg har lest. Oversetteren (Bente Klinge) har gjort en bedre jobb med denne boken enn vedkommende som oversatte de andre bøkene jeg har lest. Jeg synes dessuten at historien hadde elementer ved seg som var bedre og mer troverdige enn de andre bøkene. Slik som at karakterene faktisk vurderer å holde sammen i et parforhold når man får problemer, i stedet for at den ene parten plutselig blir "slem", man reiser fra hverandre og hovedkarakteren endelig "finner den store kjærligheten". Byttet mellom fortid og nåtid er av og til litt irriterende på den måten at det blir opplagt hvilken del av historien vi nå skal få høre om i fortid, siden det hele tiden er annenhvert kapittel med fortid og nåtid. Jeg synes det hadde vært bedre om historiene kom i litt mer tilfeldig rekkefølge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En forfatter som har fått en egen plass i hjertet mitt.
Jeg likte alt! Historien, måten boka ble fortalt på, ønsket om å få vite mer og slutten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den beste av denne forfatteren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Triste livshistorier, men samtidig varm. Lettlest

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Journalisten Claire skriver i 2010 en artikkel om Bjørnebærvinter; Snøstorm i mai gir nøkkelen til til en forsvinningssak fra 1933. "Bjørnebærvinter er et gammelt uttrykk for en kuldeperiode sent i sesongen - tenk på kulde og snø i mai, akkurat når de skjøre hvite blomstene begynner å dukke opp på bjørnebærplanten" (s. 282).
Historien er "sterk" (personlig) og er (spesielt på slutten) gripende i forhold til sorgen over å miste et barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AudhildsiljehusmorLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten Lund