Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Jeg synes det blir for dumt når Helene Uri lager 2 historier i boken. Historien om sine egne besteforeldre og oldeforeldre synes jeg er lite interessant. Samtidig skriver hun at hun lager en annen fiktiv historie. Denne historien er en del av boka, men jeg klarer ikke å bli revet med av en historie som diktes opp i selve boka. Nei, dette ble for "dumt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en meget spesiell roman. Den er en del fiksjon og en del biografi. Selv om romanen hopper mellom fantasi og virkelighet blir det aldri forvirrende. Flere har hevdet at dette er en av Helenes bedre romaner. Det kan jeg ikke uttale meg om, men det jeg vet er at jeg kommer til å lese mer av henne for jeg likte denne boken godt. Jeg anbefaler Rydde ut for deg som ønsker å lese en annerledes roman. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Rydde ut

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Historia om Ellinor veks sakte fram og det er denne eg synest er mest interessant. Slektshistoria til forfattararen bli vel detaljrik og eg synest at ho har fått lite ut av det samiske innslaget, alt i alt litt skuffande.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stor sorg over morens død blir utgangspunktet for en historie om språk og familie, ord og tilhørighet. Og om at noe og noen er borte for alltid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka av Uri eg har likt best. Fin blanding av forfattaren si eiga historie, og historia ho skulle skrive da mora døydde. Mange fine parallellar mellom historiene, om sorg og familie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velskrevet og finurlig roman om språk, identitet og familie. Veldig meta, og veldig bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har skrevet om boka her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre enagsjerte ikke denne boka meg noe spesielt. Noe var interessant, men langt fra alt. Her er mitt blogginnlegg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som gör att jag ger boken en 5a och inte mer är att jag ville ha mer! Den var helt enkelt för kort.Men-väldigt bra! Hade velat fått mer av dessa fantastiska miljöbeskrivningar av 70-talsinrett hus, sakernas betydelse för historien i familjen, oret och språket jaa allt som Helene Uri beskriver så underbart. Kan inte annat än älska den här boken och vill läsa mer av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte historien om Elinor.Hennes egen historie ble litt vel detaljert

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila