Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette er en eldre bok fra 2013, men bøker er absolutt ikke ferskvare. Dette er den første utgivelsen fra Liv forlag med samling av krimnoveller. Her finner du både kjente og ukjente forfattere.

Fin samling med mange fine krimnoveller!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Døden ved verdens ende Krimnoveller

18 krimnoveller skrevet av noen av Norges beste krimforfattere. Her finnes hemmeligheter, begjær og hevnlyst. Raske penger, utspekulerte kvinner og mysterier. Rett og slett: Kriminelt bra underholdning! Har du lurt på hvordan det gikk med Tiedemann, hunden som sto trofast ved foten til sine døde eier i Jørn Lier Horst suksesskrim .Jakthundene.? I novellen .Menneskets beste venn. får du svaret. Og lurer du på hva etterforsker Lier Horst egentlig bedriver på jobben? I Jørgens Brekkes novelle .Bastøymysteriet. treffer du både han og hans gode kollega Mehlum.
Karakter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naturlig nok er det varierende kvalitet på novellene i denne samlingen, men her syns jeg det varierer litt vel mye. Det begynner knallsterkt med to veldig gode noveller av Jørn Lier Horst og Tom Egeland, men jeg syns ikke boken klarer å opprettholde trykket. Den største skuffelsen er kanskje novellen til Mehlum, som er gjespende kjedelig og i tillegg den lengste. Men alt i alt, den får terningkast tre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget bra novellesamling i krim-genren. Varierte historier, og bra språklig nivå. Nå ser jeg den er lagt inn her med Jørn Lier Horst som forfatter, det blir vel ikke helt riktig, da det er 18 forfattere på denne.Det var driv og fortettet spenning i alle 18 novellene, det er slik det bør være i en kort novelle. Det kunne ikke være lett å kåre vinneren av første-premien blant disse debutantene.I og med Horst er nevnt som forfatter, nevner jeg novellen Menneskets beste venn av han - (måtte jo lese om hunden Tiedemann som jeg "traff" i Horst's Jakthundene) - her er det det problematiske parforholdet som utløser det hele, og vi vet fra første side hvem morderen er, men vi vet ikke om han blir avslørt - "Men det var ikke derfor han tok livet av henne", gjentar han flere ganger, og vi skjønner etter hvert hvorfor han gjorde det....Jeg har omtalt den i Reading Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa