Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Trakten - et kystlandskap sørvest for Helsinki. I 1969 er Eddie, den amerikanske jenta, på besøk hos slektninger her. Etter kort tid blir hun funnet druknet i Buletjern, og kjæresten, Bjørn, henger seg.
Noen år senere blir Sandra og Doris venner. Den ene er rikmannsdatter, den andre blir utsatt for vold av fattige foreldre. Doris vet nesten alt om Trakten, og hun innlemmer Sandra i det grufulle som skjedde med Eddie og Bjørn. Da de har nøstet opp i hendelsene, prøver de å rekonstruere det som skjedde, og plutselig er en ny tragedie et faktum.

Uvant fortellerstil, så det gjelder å følge med. Litt sær og rar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S