Viser 1 til 3 av 3 omtaler

I Arendal vokser søstrene Agathe og Anna opp. De er som natt og dag, men de har likevel et godt forhold. Da krigen kommer til byen og landet, blir forholdet deres satt på prøve, og Anna kan aldri tilgi seg selv for det tragiske som skjedde.
Barnebarna til Anna, Charlotte og Marlene, flytter til Arendal med foreldrene. De to jentene er som erteris, men så møter Charlotte Max, og lar Marlene i stikken. Nok en tragedie inntreffer, og søstrene slutter å snakke sammen. Charlotte velger å flykte til hovedstaden for å studere. Skal familiehistorien gjenta seg nok en gang? Hva er Annas mørke hemmelighet? Kan hun og de nålevende søstrene forsone seg med fortiden?

God og interessant bok. Litt lettvint slutt, men absolutt leseverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin bok. Tidvis lugget språket litt, men jevnt over var den lesbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok bok, men datt litt av lasset innimellom. Ble mange tidsskifter. Ble litt for mye snakk om suppe, uten at leser fikk ta del i hemmeligheten eller hva slag suppe det var. Den beste delen var om de eldste søstrene og perioden under og etter annen verdenskrig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti