Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Det tok nokre år, men sanneleg kom eg over eit tilbod på denne siste boka i Viktoria Bergman-trilogien, så dermed kunne eg få lest slutten på denne historia. Ulempa var berre at det er så lenge sidan eg las bok nummer 1 og 2, så det tok litt tid før eg kom inn i historia igjen. Men det gjekk seg til nokonlunde brukbart likevel.

Eg hadde begrensa forventningar til denne boka (og det var nok derfor eg ikkje la meg meir i selen for å få tak i den), men den blei ei positiv overrasking. Sjølve historia er rimeleg beksvart, noko fargevalet på omslaga til denne serien hintar om. Det er få ting som er meir opprørande å lese om enn overgrep mot barn, og når det i tillegg verkar å vere satt i system så blir det ekstra ille. Undervegs i boka så er det til dels uklart kvar skiljet gjeng mellom røyndom og fantasi. Då kan det vere godt å halde fast ved at det som gjeng føre seg innanfor permane er fantasi alt saman, og satse på at verda på utsida av permane er hakket trivelegare.

Alt i alt ei grei avslutning på trilogien. Det er ikkje alt eg får til å henge saman, noko som kanskje skuldast det lange avbrekket mellom bok 2 og 3. Men for øvrige lesarar som måtte ha lest berre dei to første bøkene, eller kanskje berre den første, i serien og tykte dei/den var nokonlunde brukbar(e) så er meininga mi at det er bryet verdt å fullføre den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne serien når for meg n e s t e n opp till Millenium bøkene. Spennende og overaskende. Ja, kort sagt vanskelig å legge fra seg. Liker meget godt hvordan plottet er lagt opp på, og hvordan historien vever seg sammen i nåtid og datid. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

denne trilogien er den mest ok psykologisek triller jeg har lest. Forfatterne drar ut de psykologiske aspektene slik at jeg kommer bak det vanlige psykologiske som skrives i krimsjangeren denne serien kan anbefales hvis man har lyst på "metaforklaringer" på intrigeutviklingen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trilogien ble for meg en fallende stjerne. Første boka var så bra, ny historie, ny setting. De neste 2 bleknet og framsto nærmest som kopier. Siste boka var direkte kjedelig og den var på nippen til å bli avbrutt. Jeg er skuffet.......:-/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken L